Apele minerale carbogazoase, bicarbonatate, sodice, clorurate, feruginoase şi gazul terapeutic de mofetă sunt produse ale manifestărilor postvulcanice. Prin calităţile lor terapeutice fac din Covasna o staţiune unicat, de valoare europeană, axată în principal pe prevenirea şi tratarea afecţiunilor cardiovasculare.

Stresul este pentru alţii O inimă sănătoasă

„Stresul este pentru alţii”

Programul „STRESUL ESTE PENTRU ALŢII” se adresează persoanelor adulte active, cu profesii solicitante pentru sistemul neuro-psihic, cu perturbări ale bioritmurilor somn-veghe şi repaus-efort. Efectele relaxante, sedative ale climatului staţiunii Covasna, procedurile de tratament prestate în cadrul Hotelului Clermont (electroterapie, masaj, kinetoterapie) şi posibilităţile de petrecere a timpului liber prin diverse activităţi, contribuie la înlăturarea efectelor stresului cotidian, la ameliorarea capacităţii funcţionale a organismului şi a capacităţii de muncă, la reducerea medicaţiei utilizate frecvent.
De asemenea puteţi opta pentru serviciile prestate în cadrul Centrului de înfrumuseţare şi întreţinere Clermont, puteţi practica un sport (fotbal, tenis de camp, baschet) pe terenul multifuncţional al complexului sau participa la jocuri interactive cum ar fi: paintball, tir cu arcul, bowling, biliard, tenis de masa, badminton.
Obiective: echilibrarea sistemului nervos, eliminarea disconfortului fizic sau psihic generat de factorii zilnici de stres, refacerea bioritmurilor veghe-somn, antrenarea funcţiilor de reglare pentru combaterea stresului, inducerea stării de bine, respectarea unei alimentaţii sănătoasă, educaţie comportamentală.
Recomandări: stările de stres, afecţiunile reumatismale, obezitatea, hipertensiunea arterială, tulburările circulatorii periferice.
În aceste pachete este inclusă consultaţia medicală şi se poate opta pentru 3-5 proceduri Wellness, de relaxare şi întreţinere, stabilite de către medicul balneolog.
Servicii gratuite:acces piscină, saună, jacuzzi şi fitness; parcare supravegheată video; acces internet.

 

Tur Virtual Detalii Pachete SPA

Va recomandam

                          

Limbă