Deoarece relaxarea este un proces complex, adresat deopotrivă corpului şi spiritului, Hotelul Clermont vă pune la dispoziţie o combinaţie inedită de activităţi de agrement, sport, relaxare şi tratament care contribuie la refacerea tonusului muscular şi mental, oferind o recuperare completă celor care optează pentru o vacanţă benefică în cadrul hotelului.

Relaxare Romantic Valea Zânelor Clermont extra

 

Pachete Speciale

Recunoscută pe plan naţional şi internaţional ca fiind staţiunea balneoclimaterică „a celor 1000 de izvoare de sănătate®”, Covasna se bucură de un climat blând, de o mare varietate a factorilor naturali de cură, de bogate resurse hidrominerale şi carbogazoase, toate folosite cu succes pentru refacerea organismului uman. Hotelul Clermont, ca parte integrantă a unui peisaj deosebit de pitoresc, în mijlocul naturii, constituie locul ideal pentru a evada din viaţa cotidiană agitată. De asemenea, în Valea Zânelor veţi găsi liniştea pe care o căutaţi, aerul curat şi frumuseţea naturii specifică zonei de munte.
Pachetele „Relaxare în natură” şi „Valea Zânelor” sunt destinate persoanelor de diferite vârste, cu simptome de disconfort fizic sau psihic, senzaţie de oboseală, irascibilitate şi cu acuze de randament profesional redus.
Obiective: menţinerea/refacerea tonusului fizic şi psihic, creşterea forţei musculare, relaxare şi revigorare.

Tur Virtual

Va recomandam

                          

Limbă